Berätta om din Portugal flytt

Hejsan alla trevliga besökare!

Det var ett tag sedan jag skrev något här men det har varit fullt upp och tiden har inte funnits. Jag ska försöka bättra mej, jag lovar, jag har ju mycket mera att skriva om. Jag har fått en idé, “berätta om din Portugal flytt” som jag själv tycker är bra, men återstår att se vad ni som tittar in här på www.mittportugal.se tycker.

Portugal flyttVi är många som är på väg eller redan har flyttat till Portugal. Det är en lång resa som börjar för många och vi har alla olika upplevelser, erfarenheter och annat. Som du vet så är www.mittportugal.se en blogg som ska försöka hjälpa till i denna “resa” med tips och råd och våra egna erfarenheter. På så sätt kan hela denna processen bli lite smidigare, man kan spara lite tid och energi och man får tips och råd.

Berätta om din Portugal flytt

Jag har senaste veckorna fått väldigt många trevliga mail med frågor och funderingar kring flytten till Portugal. Det är jättekul att få hjälpa till med det jag kan svara på. För jag vet precis hur det är och hur svårt en del saker är att klura ut. Man hittar det mesta om man letar, men kan man spara den tiden är det bra.

Så därför tänkte jag att du som hittat hit, på ett eller annat sätt börjat fundera på, är på väg att flytta eller har flyttat till Portugal. Det jag efterlyser är din historia, med dina egna ord. Där du berättar om din “resa”, för det är ju olika hos alla. Jag kommer att publicera ditt gästinlägg under kategorin “Läsarnas berättelser” så att det är enkelt för dej som besökare att hitta det.

Berätta om din Portugal flytt med egna ord

Det som du skriver publicerar jag så som du skrivit utan att ändra i din text. Under förutsättning att du håller dej till ämnet och att det inte bryter mot några regler eller är någon form av reklam. Men “reklam” som är relevant för din “resa” är så klart helt okej, tex. om du länkar till en webbsida som är relevant. Dock tror jag det är vettigt att poängtera det då www.mittportugal.se INTE är en reklam-blogg vars syfte är att tjäna pengar, det har det aldrig varit och kommer aldrig att bli. Du får alltså jättegärna länka till andra sidor som är relevanta för din berättelse. Allt för att ditt gästinlägg ska vara så relevant och intressant som möjligt för de som läser det.

Om det är något jag inte tycker är lämpligt att publicera så talar jag om det och jag förbehåller mej rätten att neka ett gästinlägg utan att behöva motivera detta. Det är kanske bäst att tillägga, även om jag inte tror det behöver tillämpas.

Nu är det nog många som tycker, men sånt finns ju redan på Facebook. Det är ju helt rätt, det finns hur mycket information som helst på sociala medier och man kan ställa frågor och få svar där och mycket mera. Men, det finns många som inte använder sej av sociala medier, jag är ett exempel på det och det finns fler. Jag har endast Facebook för denna bloggen, jag har ingen Facebook sida för privat bruk.

Om du vill vara anonym så är det helt okej, det är upp till dej!

Kontakta mej och berätta om din Portugal flytt

Du kan fylla i formuläret nedan eller om du hellre vill maila mej direkt så kan du skicka ett mail till mittportugal [@] pm.me

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Du får gärna tycka till antingen i kommentars fältet eller höra av dej direkt till mej om du tycker denna idé är bra, dålig, okej eller något annat. För mej är det viktigt att du trivs här och hittar relevant information och bra tips och råd.

Uppdaterat mars 2019: Nu är det cirka ett år sedan och jag har inte fått in en enda berättelse. Så om du hittar hit och är villig att dela med dej utav dina erfarenheter så blir jag och de besökare som hittar hit blir glada. Man kan inte få nog med tips och råd när man funderar på, eller har bestämt sej att flytta till ett nytt land.

Ha en fin dag, så hörs vi!
Vänliga hälsningar
Kristina

Avslutar med en bild som jag tog när jag var i Albufeira för att titta på Algarve Cup. Här är det damlandslagen som möts,  Sverige och Australien och Sverige vann med 1-0. Även om jag är totalt ointresserad av fotboll så var det en trevlig kväll i goda vänners lag. Det var en Svensk hejarklack som höll igång bra, en trevlig kväll! Det var gratis inträde och vakterna hade inte så mycket att göra :-).

algarve_cup

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *