Flyttfirma till Portugal

Letar du efter en flyttfirma till Portugal? Då ska du läsa vidare för här ska vi berätta om den flyttfirman vi använde oss utav när vi flyttade till Portugal. I vårt fall så skulle våra vänner också flytta till Portugal och det slutade med att vi delade på en stor container.

När vi började leta efter en bra och pålitlig flyttfirma till Portugal så var det riktigt dyrt. Men det är så klart inte gratis att flytta hela sitt bohag till ett annat land långt bort. Men vi hade turen att hitta en flyttfirma som hade fantastiskt låga priser, ungefär hälften av de andra vi fått offert på. Detta låga pris utan att tumma på pålitligheten, säkerheten och servicen!

Denna flyttfirma kan du anlita för flytt inom hela Europa och även andra delar av världen. Högsta kvalitet, service till de bästa priserna!

Uppdaterat i maj 2022 så kan vi även rekommendera en annan flyttfirma som du kan läsa om här. Jag förmedlar din kontakt till båda flyttfirmorna så kan du själv välja den flyttfirman som passar dej bäst. Båda har jag egen erfarenhet utav och är mycket nöjd med båda!

Flyttfirma-till-Portugal

Flyttfirma till Portugal – så här gick det

Hela flytten har gått jätte bra, allt har fungerat som avtalat och inga problem har uppstått längs vägen. Vi valde en container som går med båt till Portugal. Det finns även möjlighet att frakta ditt bohag med lastbil med denna flyttfirman också.

Skillnaden mellan container och lastbil är att container tar lite längre tid, cirka 2-3 veckor. Med lastbil går det snabbare, exakt hur lång tid vet vi inte men vi skulle tro allt från några dagar till en vecka. Plus att vi fick veta att det var begränsningar med vikten på bohaget om det skulle gå med lastbil.

Vi valde att dela container med våra vänner, en stor container på 12 meter och 40`. En mindre container är cirka 6 meter lång och 20´. Exakta mått och sådant får du när du kontaktar flyttfirman.

Vi lastade in vårt bohag i containern

Allt har fungerat alldeles utmärkt. De kom och lämnade containern och vi fyllde den med våra bohag och när vi var klara så kontaktade vi killen som körde lastbilen och han kom och hämtade containern. Vi hade fem timmar på oss att lasta containern och det gick bra, det var gott om tid. Flyttfirman kan även ombesörja detta men då kostar det extra. Till oss rekommenderade de att vi skulle anlita en lokal flyttfirma för att lasta in grejorna om vi önskade det, för det hade blivit billigare än om de skulle göra det. Nu fixade vi detta själv med hjälp av några vänner.

flyttfirma-till-portugal_container

Leveransen av vårt bohag nere i Portugal

Redan från början var tid och datum bestämd för leverans nere i Portugal. Första anhalten var hos våra vänner som köpt hus norr om Lissabon. Där lastade de (flyttfirman) av alla grejorna och det ingick i avtalet, allt fungerade bra. Containern kom på utsatt tid, dock något försenat men bara någon timme så det var helt okej. Det är naturligtvis svårt att sätta exakta tider på minuten.

Vårt bohag lastades om där (hos våra vänner) till en lastbil och denna ska de köra ner till vår lägenhet i Albufeira i september. Vi valde att vänta med att få vårt bohag till september av olika anledningar. Vi kunde fått våra grejor levererade när som helst, men i september passade oss bäst.

Ännu har inte vi fått våra grejor, flyttfirman förvarar dessa till oss denna korta tid. Men så fort de anländer så kommer jag att uppdatera texten här och berätta hur det gått. Men jag är helt säker på att det kommer att gå hur bra som helst.

Uppdaterat september 2016: Då var våra kartonger och grejor levererade. Allt gick jätte bra, allt var helt och inga skador och flyttfirman kom på utsatt tid. Tyvärr var vi själva inte på plats då vi fick åka till Sverige akut men våra grannar i Portugal hjälpte oss. Detta är en fantastisk bra flyttfirma!

flyttfirman-till-Portugal_

Slutord om flyttfirman till Portugal

Allt har fungerat alldeles utmärkt, inga problem alls. Allt har levererats som utlovat, priset är fantastiskt bra och servicen, säkerheten och tryggheten är hög. Denna flyttfirman har fått många och mycket bra recensioner och vi kan bara instämma. Behöver du flytta ditt bohag till Portugal så kan vi varmt rekommendera dom till dej. Det är trots allt ens personliga tillhörigheter som ska fraktas och för mej/oss är det viktigt att de hanteras på bästa sätt. Och det har det gjort, vi är så nöjda!

Denna flyttfirman flyttar bohag i hela Europa och även i vissa fall utanför Europa, lite beroende på land och så. Det mesta rörande flytten går att ordna, bara fråga vad det är du önskar och dom kommer att ordna det om det är möjligt. De har varit otroligt flexibla och tillmötesgående.

Vi kan givetvis inte garantera dej något utan vi förmedlar endast vår kontakt till dej. Därefter får du själv ta ansvar och det är ditt eget beslut om du vill anlita denna flyttfirman eller inte.

Vill du ha kontakt med flyttfirman så kontakta oss här eller skicka ett email direkt till mej på denna e-mail: mittportugal@pm.me så förmedlar jag din e-mail adress och de kommer att kontakta dej inom kort. Du kan även använda formuläret här nedan för att komma i kontakt med mej.

Ha det så bra och lycka till! Vänliga hälsningar

Kristina på MittPortugal.se

Lämna en kommentar

Translate »