Portugal länkar

På denna sidan kommer jag att lägga in bra och användbara Portugal länkar till sidor som du kan ha nytta av om du funderar på eller ska flytta till Portugal. Jag listar länkarna efter kategori så gott det går. Efterhand kommer jag att fylla på med nya och bra Portugal länkar, så bokmärk gärna denna sidan och titta in igen. Nedan skriver jag när jag lade till en länk så vet du om något nytt har tillkommit sedan du var här sist.

Uppdaterat 2 april 2021

Portugal länkar

Portugal länkar

Ett tips: Flera av de Portugisiska sidorna finns endast på Portugisiska. För att enkelt översätta dessa sidor till Svenska rekommenderar vi dej att installera webbläsaren Google Chrome här.

När du installerat och surfar med Google Chrome så kan du enkelt högerklicka och välja att översätta sidan till Svenska.

Hyra eller köpa bostad i Portugal

Banker Portugal

Tv – Telefoni Internet, El med mera

Flyg och resor

 • Tap Portugal – Portugisiskt flygbolag
 • Norwegian
 • Comboios De Portugal Här bokar du tåg i Portugal
 • Rede Expressos – Expressbuss i hela Portugal
 • Eva Transportes – Lokala bussar och mycket mera
 • EasyTransfer – Transfer i Algarve. Jag/vi använder ofta EasyTransfer till & från flygplatsen samt utflykter mm. Tyvärr har de ingen hemsida längre. Men du når dom via telefon (+351) 910 633 055. De har Whatsapp.
 • Faro Airport – Faro flygplats hemsida
 • ShuttleDirect – Billig och bra transfer där man delar med andra. Boka och betala på nätet. Har provat dom och det fungerade bra! Faro flygplats till Albufeira kostade i november 2019 ca: 7 euro för en person. Tack Eva för tipset!

Översättning och språk

Försäkringar och säkerhet

Shopping i Portugal

Tips och råd om ekonomi

 • Sparsamskatt.se – Tips och råd om pensionering utomlands och skattetips – dock ofta till en hög kostnad och så som jag förstått det så vänder sej  Sparsamskatt till välbeställda och svarar inte gärna på vanliga frågor, så som jag har uppfattat det.

Myndigheter, försäkringar med mera

Matbutiker – kolla matpriserna här i Portugal

Sjukvård i Portugal

Blandat om Portugal

Har du tips om bra och nyttiga sidor som du vill att jag ska lägga upp här bland våra Portugal länkar så kontakta mej här. Eller skicka ett email: mittportugal@pm.me. Tänk på, det är bara relevanta och bra sidor jag vill ha med på denna sidan. Om någon länk inte fungerar så blir jag glad om du kan berätta det för mej! Ha det så bra, hälsningar Kristina!

4 tankar på “Portugal länkar”

  • Tack för de fina komplimangerna! Jag hoppas att du hittar det du söker och vem vet, du kanske flyttar till finaste Portugal såsmåningom! Ha en fin dag! Hälsningar Kristina

   Svara
 1. Jag håller på att regga om min till PT skyltar. Har haft alla papper inne för beslut hos tullverket i 2,5 mån
  Någon som vet hur lång tid det tar ???

  Svara
  • Hej Svenne,

   Jag har inget svar på din fråga men det finns flera som gått igenom den processen. Vad jag kan tänka mej är att allt tar längre tid just nu pga. lockdown.

   Vänliga hälsningar
   Kristina

   Svara

Lämna en kommentar