Mittportugal.se är i högsta grad aktiv!

Hejsan alla trevliga besökare till Mittportugal.se!

Hoppas att ni har det bra! Med oss är det bara fint, det är ju sommar och soliga dagar både i Portugal och Sverige!

Det är många som mailar till mej och det är mycket trevligt, kan jag hjälpa till så är ingen gladare än jag. Nu har jag ju bott i Portugal några år och lärt mej en hel del, det mesta den ”hårda” vägen. Det har stundtals varit jobbigt men också mycket givande, jag har lärt mej mycket och det delar jag gärna med mej utav.

Nu är det så att några gånger får jag ett mail där frågan är ifall Mittportugal.se är aktiv. Det är den i allra högsta grad! Så länge du hittar hit så är min Portugalblogg aktiv. Jag förstår att en del undrar detta och det beror så klart på att jag inte är så aktiv och skriver nya inlägg regelbundet. Men det har sina skäl, jag skriver inget om jag inte har något att förmedla till dej. Som du nog vet så är detta ingen personlig blogg i den bemärkelsen att jag skriver om mitt privatliv. Därför blir det inte så ofta jag skriver något nytt. Så det är förklaringen!

mittportugal.se

En kort uppdatering av Mittportugal.se

Jag tänkte att jag ville uppdatera bloggen med detta korta inlägg, så att ni som kommer hit vet detta! Inom kort hoppas jag att uppdatera bloggen med lite olika nyheter och tips. Bland annat en översättare, ytterligare en flyttfirma samt ytterligare en mäklare. Det jag väntar på är att dessa ska skriva och presentera sej själva och berätta med egna ord om sina verksamheter. Jag tror det tar lite tid, det är semestertider nu så det har nog fullt upp, men bättre sent än aldrig! I Portugal stressar man inte som bekant, vilket är positivt, iallafall för det mesta. Vi svenskar har ju lite svårt för det, men man vänjer sej!

Det var allt för idag, jag önskar er alla en underbar sommar! Vi hörs nog snart igen! Ta hand om er!

Soliga hälsningar från Kristina

 

3 svar på ”Mittportugal.se är i högsta grad aktiv!”

  1. tack för din blogg! har en dröm om att flytta till portugal pga klimat bland annat. Du har fått mig att se möjligheten och bli mer nyfiken.

    Svara
  2. Läser din blogg löpande 8ch snart är jag också en portugalbo 🤩 vår flyttlast går från Malmö vecka 35 och vi själva kör ner bilen runt den 4 september. Längtar och räknar dagarna! Vi kanske ses i Portugal, skulle vart väldigt roligt!!

    Svara

Lämna en kommentar