Mycket fint radhus i vackra Algarve i charmiga Albufeira till salu!

Hejsan alla! Hoppas att ni mår bra!

Uppdaterat: Jan och Monicas fina radhus är nu sålt! Och därför har jag även tagit bort bilderna av förklarliga skäl.

Idag har Jan och Monica gjort ett inlägg här på bloggen då de ska sälja sitt fina radhus. Nedan kan du se vad de själva har skrivit:


radhus i albufeira till salu

Fint radhus i vackra Algarve till salu

I den lilla byn Ferreiras strax utanför Portugals mest populära semesterort Albufeira finns inte många turister. Det är en levande by året runt med flera mysiga och billiga restauranger, en stor fin matvarubutik, utmärkt läkarmottagning och Algarves billigaste bensinstation. Det är nära till både natur och huvudleder och Albufeiras järnvägsstation ligger i byn endast ca 5 minuters promenad från vårt hus, som ligger i ett inhägnat kondominium med 10 hus. Åtta av husen ägs av permanentboende portugiser, som är oerhört vänliga och gästfria, samt en trevlig svensk familj som är vår närmaste granne.

Huset är som nytt fast byggt 2006. Ommålat 2017 och i nyskick! Här har varken barn, husdjur eller rökare bott. Den totala ytan är 145 m2 med tre sovrum och tre badrum, öppen spis och nybyggd carport 2017. En egen p-plats finns också utanför entrén. Tomtytan är en stor terrass med stenplattor och har ett citronträd som ger mycket frukt och skön skugga vid behov. På taket finns en solpanel som värmer upp allt vatten.

På bottenvåningen finns hall med skåp för ytterkläder och skor, förråd, kök, badrum med dusch samt vardagsrum med öppen spis skilt från matrum endast med en vacker pelare. Terrassdörrar mot stor altan finns från både vardagsrum och matrum.

Ovanvåningen

Trappan upp till övervåningen är öppen, vilket gör att A/C:n ovanför ytterdörren ger värme respektive svalka även upp till övervåningen. Där finns två sovrum mot väster, ett med en liten terrass med plats för ett mindre bord och två stolar och ett sovrum med terrassdörrar mot vädringsbalkong. Ett stort badrum med två handfat, badkar och bidé servar de två sovrummen. ”Master bedroom” har A/C, terrass mot öster och eget badrum med duschkabin.

Avgiften till kondominiumet är låg, endast € 311 per år! Fastighetsskatten är också låg, € 399,08. Önskat pris är € 240.000 (ett rimligt marknadspris efter avstämning med seriösa och välkända mäklarföretaget Century21).

Efter en långvarig ekonomisk kris och en praktiskt taget död fastighetsmarknad har priserna börjat stiga igen. Att förvärva en bostad nu är inte bara ett perfekt sätt att undvika mörka och kalla svenska vintrar med förkylningar, influensor och vinterkräksjukor, utan också en mycket trygg placering. Gör Er bästa investering nu – för trivsel och god hälsa samt förväntad hög värdetillväxt!

Med vänliga hälsningar Monica och Jan Eklund!

 


 

Tack Jan och Monica för detta inlägget. För fler bilder kontakta Jan och Monica då jag inte kan lägga ut alla bilderna här på bloggen utan jag har valt ut några jag tror du som ev. köpare vill se i första skedet.

När radhuset är sålt kommer jag att lägga in en notis om det här i detta inlägget!

Om du väljer att flytta till Portugal och vill ha med dej ditt bohag så kan du läsa om en bra flyttfirma här. Vi har egen erfarenhet av denna flyttfirman och kan därför varmt rekommendera denna till dej. De har bra service och priser som är riktigt bra, detta utan att tumma på kvaliteten.

 


 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar