Hitta bostad i Algarve

Nedan hittar du information om att hitta bostad i Algarve. Vi har egen erfarenhet utav GATE Advisory och kan därför varmt rekommendera deras tjänster. Helt fantastiska människor som har en lång erfarenhet och de finns där för att hjälpa Dej/Er att hitta bostad i Algarve. De tar dessutom ingen avgift för deras medverkan. Nedan är GATE Advisory´s presentation:

GATE Advisory erbjuder Sveriges STÖRSTA utbud av bostäder i Algarve!

Söker Du bostad i Algarve? Vi har ett samarbete med 13 seriösa mäklarföretag i Albufeira, som är Portugals vackraste och populäraste semesterort. Hos oss kan Du sannolikt hitta Dina drömmars bostad bland alla våra objekt. Du kommer att hitta ett stort antal objekt som har de utrymmen och det läge som Du söker – till ett pris som är lägre än Du förväntat dig!

bostad i algarve

Vi hjälper Dig med allt!

Det är mycket att tänka på när man ska göra en fastighetsaffär, oavsett om det är i Sverige eller i Portugal. Det är allt från val av objekt, upprättande av kontrakt till överlåtelsen och registreringen av Dig som ny fastighetsägare hos de portugisiska myndigheterna. Vår expertis och våra råd gör att Du kan känna Dig trygg i varje del av Din affär. Vi hjälper Dig att genomföra fastighetsaffären till lägsta möjliga kostnader.

OBS! Du betalar ingen avgift till oss för vår medverkan!

Det finns många fördelar för Dig att anlita oss förutom att det inte kostar Dig någonting. Du kan ställa frågor och få information och råd på svenska, vilket är en stor fördel jämfört med att enbart förhandla med portugisiska fastighetsmäklare på engelska – ett andrahandsspråk både för Dig samt den inhemske mäklaren, vilket kan medföra såväl nyansskillnader som tolkningsproblem, och i värsta fall rena missuppfattningar och missförstånd.

GATE Advisory hjälper Dig att hyra din drömbostad i Algarve!

Berätta för oss vilka önskemål Du och din familj eller Ditt resesällskap har för den semester som Ni har drömt om. Vi tror att Du/Ni genom oss med mycket stor sannolikhet hittar just det objekt Ni söker, med de utrymmen och det läge som Ni önskar. Dessutom till ett pris som är mycket lägre än Ni vågat tro!

Vi är Dig behjälplig med all information som Du behöver om bostaden. Vi hjälper Dig att boka och betala för den tid som Ni önskar hyra. Dessutom så känner vi personligen de uthyrare vars objekt vi förmedlar så vi kan garantera att Ni får bästa möjliga villkor i Ert hyresavtal. Vi har en lång och mångårig erfarenhet av Algarve och med våra kontakter och med vår kompetens så kan Du känna Dig trygg i varje del av Din hyresaffär.

OBS! Du betalar ingen avgift till oss för vår medverkan!

Ändå är vi en viktig partner för Dig. Dels genom att rent praktiskt medverka till hyresaffären, dels genom att Du kan ställa frågor till oss och få information och råd på svenska.

På vår hemsida www.algarvehome.se hittar Du allt Du behöver veta om oss!

Vår erfarenhet av GATE Advisory

Vi, Kristina och min andra hälft,  har egen erfarenhet av GATE Advisory och jag kan varmt rekommendera deras tjänster till Dig! Varma trevliga människor som har en otrolig kunskap och erfarenhet som är guld värd när man letar efter bostäder i Algarve. Dessutom känner vi att vi är trygga med dom och litar därför på GATE Advisory till 100%.

Jag vet av egen erfarenhet att det är svårt med allt det praktiska när man är i ett helt nytt land med delvis andra rutiner, lagar, regler och annat. Vart ska man vända sej för de olika stegen, det är väldigt svårt utan hjälp. Dessutom är det svårt att veta exakt var man vill bo, hur bra ett område är och mycket mera. Tack vare GATE Advisory så har vi fått mycket hjälp, tips och råd och vår erfarenhet är mycket bra. Därför kan vi varmt rekommendera dej att kontakta dom om du letar efter bostäder i Algarve.

Ha det bra! Vänliga hälsningar Kristina på www.mittportugal.se

1 tanke på “Hitta bostad i Algarve”

 1. Hej Kristina och tack för din fina blogg och enastående info för oss i flyttankar från lilla landet Lagom. 🙏 Vi står inför att sälja vår bostad inom kort och investera övervärdet i en fastighet i Portugal, men vill först hyra ett hus eller lägenhet innan ett köp. Som ni rekommenderar.
  Vad kan vi förvänta oss att en bostad kosta att hyra tror ni om man inte har några särskilda krav på pool eller annan ”lyx” tro? Svår fråga kanske men alla tips är välkomna.

  Kramar från Kristianstad!

  Mvh,
  Anna och Andreas Boye

  Svara

Lämna en kommentar