Flyttfirma till Spanien

Söker du flyttfirma till Spanien? Då kan jag varmt rekommendera den flyttfirman som flyttade vårt bohag till Portugal. Jag vet hur svårt det är att hitta en bra och pålitlig flyttfirma när man ska flytta utomlands. När man ska flytta sina personliga tillhörigheter, sina möbler och allt annat man har i sitt hem, då måste det bara fungera. Även priset för flytten är viktigt tycker vi och denna flyttfirman har bra priser utan att på något sätt tumma på kvaliteten. Här kan du läsa mer om flyttfirman och vår flytt till Portugal.

flyttfirma till spanien

Bra flyttfirma till Spanien

Jag har bra kontakt med flyttfirman och när vi skulle flytta från den lägenheten vi hyrde till den lägenheten vi köpte så kontaktade vi flyttfirman. Men då flyttfirman inte fanns i Algarve så kunde dom inte flytta till oss, vi skulle bara flytta cirka 1 mil bort. Så dom rekommenderade en annan flyttfirma som fanns utanför Albufeira. Det fungerade utmärkt och priset var riktigt bra, här kan du läsa mer om den flytten.

När man ska flytta till ett annat land då är det många och stora beslut som ska tas och många praktiska saker som ska ordnas. Att hitta en flyttfirma till Spanien är en av dessa saker som måste fixas. Med denna flyttfirman får du ett riktigt bra pris jämfört med andra flyttfirmor utan att dom tummar på kvaliteten. Varför betala mer än nödvändigt? När vi skulle flytta till Portugal så tog vi in offerter från flera flyttfirmor och den vi anlitade låg nästan på halva priset. Men billigast är inte alltid bäst men i detta fallet var det så.

Container eller lastbil?

Denna flyttfirma flyttar till de flesta länder i världen, dock inte hela världen. Det vanligaste är att använda sej utav container men även lastbil går att ordna. Oftast är det billigare att flytta sitt bohag med container men ibland passar det bättre att skicka bohaget med lastbil. Den stora skillnaden är att container vanligen tar längre tid än med lastbil. Sen vet jag att vikten också spelar roll om man ska skicka sitt bohag med lastbil, men jag kan inte exakt med vikt och sådant. Flyttfirman kan även ordna samfrakt om man inte har så mycket som ska flyttas. Behöver du magasinera ditt bohag så kan dom även fixa det. De är flexibla på många sätt och det tycker jag är bra.

Jag kan alltså varmt rekommendera denna flyttfirma till Spanien också. Dock kan jag inte garantera något, men när du fått kontakt med flyttfirman så kan du själv bilda dej en uppfattning och hitta recensioner och sådant. Kontakta mej här så förmedlar jag kontakten till flyttfirman eller på formuläret nedan. Vill du hellre maila mej direkt så är min email: mittportugal@pm.me.

Du får gärna höra av dej om du har några frågor eller funderingar så ska jag försöka svara dej. Men frågor om Spanien har jag svårt att svara på för där har jag bara varit på semester och kan inte så mycket mer än allmänt om just Spanien.

Lycka till!
Vänliga hälsningar Kristina

Lämna en kommentar