Fastighetsmäklare i Algarve

Jag vill rekommendera en riktigt bra fastighetsmäklare i Algarve. Paulo heter han och jobbar på en mäklarfirma i Albufeira. Han är fantastiskt duktig och jag har även vänner som haft kontakt med honom och de är supernöjda med honom. Hos denna mäklarfirma hittar du bostäder till försäljning och även semesteruthyrning över hela Algarve. Både veckovis uthyrning på sommaren och månadsuthyrning på vintern. Och de bistår givetvis dej som vill sälja din bostad i Algarve. Eftersom jag är så nöjd med Paulo så vill jag gärna rekommendera honom till dej! Om du letar efter en fastighetsmäklare som är seriös, som är handlingskraftig, då ska du definitivt kontakta mej så förmedlar jag kontakten till Paulo!

bra fastighetsmäklare i algarve

 

Bra fastighetsmäklare i Algarve

Något jag uppskattar är när någon svarar på mina frågor snabbt och det gör Paulo. I början var jag chockad över hur snabbt han alltid svarade, men sen förstod jag att det är så han jobbar och det är helt fantastiskt. När jag och även mina vänner haft kontakt med honom så har han alltid svarat i princip direkt. Även om det är helg eller om det är kväll, helt fantastisk service om du frågar mej. Eftersom jag vet att han är tillgänglig nästan alltid så försöker jag att inte kontakta honom på kvällar och helger om jag inte behöver. Men är det akut så finns han där för dej, vilket är värt oerhört mycket. Naturligtvis kan han inte svara direkt alltid, men du får alltid ett svar så snart det går och på samma dag! Detta är något jag själv uppskattar mycket.

Utöver det så finns han där för dej även efter en avslutad affär, vilket är en mycket bra service som uppskattas av många. Han pratar mycket bra engelska och är en mycket trevlig person. Därför vill jag rekommendera honom till dej som letar efter en bostad i Portugal och Algarve. Eller om du vill sälja din bostad i Algarve. Driftigare kille får man leta efter, det kommer du att märka.

Semesterboende och även månadsvis uthyrning under vintern

Utöver detta så tillhandahåller de även uthyrning av semesterboende under sommarsäsongen. Men även månadsvis uthyrning av boende under vintertid. De har ett brett utbud över hela Algarve och allt fungerar mycket bra. Om du hyr något från dom och har några problem, då kontaktar du Paulo och direkt fixar dom det som behöver åtgärdas. Det funkar mycket bra och jag är så imponerad hur serviceinriktad Paulo faktist är. Att alltid vara tillgänglig är en service som få har!

Här berättar Paulo om sej själv och företaget med sina egna ord:

”Working in real estate is challenging. What for most Agents is seen as a straight line between the visit and the deed, for us is a constant and daily search to exceed expectations and create lasting and, above all, trustworthy relationships.

We not only work with investors, that’s why we understand the emotions that involve a change of life and country. Starting a new life without necessarily knowing the different areas you are going to. Therefore, our commitment is to set and combine our experience with the possibilities at this time of change, making the end result to be the realization of the dream of acquiring a property in the Algarve.

Whether you want to buy or sell a property in Portugal, we will work closely with you with an exclusive experience to ensure our customers the best deal.

I hope to have the opportunity to work together and soon see Kristina be able to cite another case of our happy clients here. =)”

Paulo fastighetsmäklare Algarve
Paulo 🙂

Här nedan översätter jag Paulos text till svenska:

”Att arbeta inom fastigheter är utmanande. Det som för de flesta Agenter ses som en rak linje mellan besöket och gärningen, för oss är ett ständigt och dagligt sökande efter att överträffa förväntningarna och skapa varaktiga och framför allt pålitliga relationer.

Vi arbetar inte bara med investerare, det är därför vi förstår de känslor som innebär en förändring av liv och land. Att börja ett nytt liv utan att nödvändigtvis känna till de olika områdena du ska till. Därför är vårt åtagande att sätta och kombinera vår erfarenhet med möjligheterna i denna tid av förändring, vilket gör att slutresultatet blir förverkligandet av drömmen om att förvärva en fastighet i Algarve.

Oavsett om du vill köpa eller sälja en fastighet i Portugal, kommer vi att arbeta nära dig med en exklusiv upplevelse för att säkerställa våra kunder den bästa affären.

Jag hoppas få möjligheten att arbeta tillsammans och snart se Kristina kunna citera ytterligare ett fall av våra nöjda kunder här. =)”

Så här får du kontakt med Paulo:

För att få kontakt med Paulo så skicka ett email till mej på mittportugal@pm.me eller fyll i formuläret nedan. Så lämnar jag vidare dina kontaktuppgifter så hör han av sej till dej inom kort. Paulo har även Whatsapp och andra tekniska lösningar, välj själv vilket kontaktsätt som passar dej bäst helt enkelt. När du mailar mej så ange vilket kontaktsätt du föredrar med Paulo!

Läs även:

 

Uppdaterat 25 april 2022:

Jag är så tacksam att jag har fått kontakt med Paulo, han är helt fantastisk på alla sätt och vis. Den bästa mäklaren i Algarve :-).

Jag vill varna för en mäklare, João Pereira de Lima på Quinta do Lago Arcada mäklarbyrå, akta er för honom. En falsk, otrevlig och oseriös mäklare, det är min erfarenhet. Tyvärr var det han som hittade köpare till vår bostad, så vi hade inget val. Men med facit i hand skulle vi nobbat honom och hans klient.

----------------------------------------

Värt att notera:

Jag kan inte och jag har inte möjlighet att hålla inlägg uppdaterade när det gäller lagar och regler, så ha det i åtanke när du läser inlägg om tex. förnyelse av körkort och liknande.

När det kommer till rekommendationer av tex. flyttfirma, jurist, försäkringsförmedlare och liknande så är det uppdaterat. Om någon förändring sker med rekommendationer ändrar jag det direkt.

Så man kan säga att Mittportugal.se är uppdaterat i det stora hela men att lagar och regler är helt omöjigt för mej att hålla uppdaterat. I övrigt så är bloggen uppdaterad och aktiv så länge den finns kvar på nätet.
Translate »