Fastighetsmäklare i Algarve

Letar du efter en bra och seriös fastighetsmäklare i Algarve? Ska du sälja eller köpa bostad i Portugal? Då vill jag berätta för dej om “min” fastighetsmäklare, som jag är mycket nöjd med. Nu är det som vanligt, mina erfarenheter och någon annan kan uppfatta och tycka något helt annat. Han heter Alexandre, men jag kallar han för Alex och detta är en driftig kille med mycket energi. Han jobbar hårt och han kan fastighetsmarknaden på sina fem fingrar och har bra kontakt med andra fastighetsmäklare i Algarve. Alex är anställd på en av de större fastighetsmäklarfirmorna i Algarve. Nedan presenterar han sej själv, med sina egna ord.

Alexandre – Min fastighetsmäklare i Algarve:

Alexandre presenterar sej med sina egna ord här nedan. Nedan hittar du min översättning till svenska.

“Alexandre Santos Fernandes
42 Anos – Consultor Imobiliário

Entrei no universo IMOBILIÁRIO em 2015 e onde ano após ano, fruto de um crescimento sustentado, levo o meu trabalho como prioridade máxima da minha vida.

Tenho energia, visão e capacidade para continuar a ser um caso de sucesso no setor do imobiliário e ainda mais produtivo que até ao momento: mais de 250 imóveis transacionados.

Conheço como ninguém o mercado imobiliário de toda a região do Algarve, pois ainda que não tenha nascido por cá, sinto que aqui pertenço.

Falo francês na perfeição pois foi o país que me viu nascer, seguido de holandês onde estive emigrado durante 12 anos.”

Min svenska översättning:

“Alexandre Santos Fernandes
42 år – Fastighetsmäklare

År 2015 gick jag in i fastighetsbranschen och har varit där sedan dess och resultatet är en fortsatt tillväxt och jag tar mitt arbete som högsta prioritet i mitt liv.

Energi och vision har jag i överflöd och jag har förmågan att fortsätta vara en framgångssaga inom fastighetssektorn och ännu mer produktiv än tidigare: mer än 250 fastigheter som jag förmedlat.

Jag känner fastighetsmarknaden i hela Algarve-regionen som ingen annan, för även om jag inte är född här känner jag att jag hör hemma här.

Jag talar engelska perfekt och jag talar även franska perfekt eftersom det var landet där jag föddes, följt av Holland där jag bott i 12 år.”

bra fastighetsmäklare i algarve

Min erfarenhet av Alex

När vi letade bostad i Portugal att köpa så var det Alex vi anlitade, som är fastighetsmäklare i Algarve. Vi hittade en lägenhet som vi ville köpa och vårt köp var lite annorlunda än normalt. Detta på grund av att byggaren av huset hade gått i konkurs och banken sålde ut samtliga lägenheter i huset. Så det var rätt många lägenheter att sälja och i stort sett alla fastighetsmäklare i Algarve var här och visade lägenheter. Det innebar att det var många köpare och konkurrensen var ganska stor. Vi hade tur att vi “hann först” att köpa vår lägenhet, det visste vi inte då, men fick veta det senare.

Det var nämligen så att en restaurangägare här i byn hade också tittat på den lägenheten vi köpte. Hon sade att min fastighetsmäklare var bättre än hennes, för dom ville också köpa. Men min fastighetsmäklare hann före hennes. Så Alex var (och är) driftig och fixade så vi fick köpa lägenheten, vilket vi är glada för idag.

Allt har fungerat utmärkt

Alex hjälpte oss genom hela köp-processen på ett bra sätt, allt fungerade utmärkt utan några problem. Utöver att Alex kan sitt jobb på sina fem fingrar, så är han en trevlig person. Jag gillar han helt enkelt och har förtroende för honom. Det är därför jag kan rekommendera honom till www.mittportugal.se´s besökare. För mej är det viktigt att man känner sej trygg när man ska köpa en bostad. Det är så mycket att tänka på och när man flyttar till ett nytt land så är det ännu viktigare!

Söker du fastighetsmäklare i Algarve – kontakta mej

Om du är på jakt efter bostad i Portugal och Algarve så hör gärna av dej till mej. Jag förmedlar kontakten mellan dej och Alex. Jag vill återigen påpeka att detta är mina erfarenheter och så som jag uppfattar Alex. Och jag kan aldrig lämna några garantier till någon annan, det är ditt eget ansvar.

Du kan fylla i formuläret nedan eller kontakta mej direkt på min mail mittportugal@pm.me. Alex kommer att kontakta dej snarast, antingen via email, telefon eller Whatsapp. Skriv i meddelandet/mailet vilket sätt du föredrar Alex kontaktar dej på.

Läs även: