Fastighetsmäklare i Algarve

 Jag vill rekommendera en riktigt bra fastighetsmäklare i Algarve. Alexandre heter han och jobbar på en mäklarfirma i Albufeira. Han är fantastiskt duktig och jag har även vänner som haft kontakt med honom och de är supernöjda med honom. Hos denna mäklarfirma hittar du bostäder till försäljning och även semesteruthyrning över hela Algarve. Både veckovis uthyrning på sommaren och månadsuthyrning på vintern. Och de bistår givetvis dej som vill sälja din bostad i Algarve. Eftersom jag är så nöjd med Alexandre så vill jag gärna rekommendera honom till dej! Om du letar efter en fastighetsmäklare som är seriös, som är handlingskraftig, då ska du definitivt kontakta mej så förmedlar jag kontakten till honom!

bra fastighetsmäklare i algarve

 

Bra fastighetsmäklare i Algarve

Något jag uppskattar är när någon svarar på mina frågor snabbt och det gör Alexandre. I början var jag chockad över hur snabbt han alltid svarade, men sen förstod jag att det är så han jobbar och det är helt fantastiskt. När jag och även mina vänner haft kontakt med honom så har han alltid svarat i princip direkt. Även om det är helg eller om det är kväll, helt fantastisk service om du frågar mej. Eftersom jag vet att han är tillgänglig nästan alltid så försöker jag att inte kontakta honom på kvällar och helger om jag inte behöver. Men är det akut så finns han där för dej, vilket är värt oerhört mycket. Naturligtvis kan han inte svara direkt alltid, men du får alltid ett svar så snart det går och på samma dag! Detta är något jag själv uppskattar mycket.

Utöver det så finns han där för dej även efter en avslutad affär, vilket är en mycket bra service som uppskattas av många. Han pratar mycket bra engelska och är en mycket trevlig person. Därför vill jag rekommendera honom till dej som letar efter en bostad i Portugal och Algarve. Eller om du vill sälja din bostad i Algarve. Driftigare kille får man leta efter, det kommer du att märka.

Semesterboende och även månadsvis uthyrning under vintern

Utöver detta så tillhandahåller de även uthyrning av semesterboende under sommarsäsongen. Men även månadsvis uthyrning av boende under vintertid. De har ett brett utbud över hela Algarve och allt fungerar mycket bra. Om du hyr något från dom och har några problem, då kontaktar du Alexandre och direkt fixar dom det som behöver åtgärdas. Det funkar mycket bra och jag är så imponerad hur serviceinriktad Alexandre faktist är. Att alltid vara tillgänglig är en service som få har!

Här berättar Alexandre om sej själv och företaget med sina egna ord:

”Hi everyone,

I trust you’re all good!

My name is Alexandre (Alex) and i represent real estate agent in Albufeira, i have worked in the real estate business for 2 years and half and made some good friends along the way. I was born here in Albufeira. I’m a friendly local Portuguese who speak’s fluent Portuguese and English, and I have the best team to assist you.

Our biggest goal is to always pursue your best interests, and our major point is to understand what you’re looking for first to give you the best options accordingly. We will always recommend the best decisions to make with the best of our skills and knowledge to give you the best deals and leave everyone happy with their goals accomplished.

Enjoy your day,
Alex.B”

Alexandre-fastighetsmäklare-i-Algarve

Här nedan översätter jag Alexandre´s text till svenska:

”Hej allihopa,

Jag litar på att ni alla mår bra!

Mitt namn ärAlexandre (Alex) och jag representerar fastighetsmäklare i Albufeira, jag har arbetat i fastighetsbranschen i två och ett halvt år och fått några goda vänner på vägen. Jag är född här i Albufeira. Jag är en vänlig lokal portugis som talar flytande portugisiska och engelska, och jag har det bästa teamet för att hjälpa dig.

Vårt största mål är att alltid sträva efter dina bästa intressen, och vår viktigaste poäng är att först förstå vad du letar efter för att ge dig de bästa alternativen därefter. Vi kommer alltid att rekommendera de bästa besluten att fatta med det bästa av våra färdigheter och kunskaper för att ge dig de bästa erbjudandena och lämna alla nöjda med sina mål uppnådda.

Ha en bra dag,
Alex.B”

Så här får du kontakt med Alexandre:

För att få kontakt med Alexandre så skicka ett email till mej på mittportugal@pm.me eller fyll i formuläret nedan. Så lämnar jag vidare dina kontaktuppgifter så hör han av sej till dej inom kort. Alexandre har även Whatsapp och andra tekniska lösningar, välj själv vilket kontaktsätt som passar dej bäst helt enkelt. När du mailar mej så ange vilket kontaktsätt du föredrar med Alexandre!

Läs även:

 

Uppdaterat 25 april 2022:

Jag är så tacksam att jag har fått kontakt med Alexandre, han är helt fantastisk på alla sätt och vis. Den bästa mäklaren i Algarve :-).

Jag vill varna för en mäklare, João Pereira de Lima på Quinta do Lago Arcada mäklarbyrå, akta er för honom. En falsk, otrevlig och oseriös mäklare, det är min erfarenhet. Tyvärr var det han som hittade köpare till vår bostad, så vi hade inget val. Men med facit i hand skulle vi nobbat honom och hans klient.

Translate »